Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2011 18:48 - БГ училището – лъжа,лъжа и промиване на мозъци!
Автор: idimitrov Категория: Политика   
Прочетен: 2829 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 15.09.2011 19:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

15-ти септември. Масов телешки възторг. Децата отиват да се учат и който се учи той ще сполучи... Бла, бла. А да питам научилите се и сполучилите.

Тъй де, какво научихте?

Я?!? Научили сте се да учите онова което Ви казват. Супер. Научили сте се, че има хора хора които Ви казват кое е истина и кое не. Научили сте се, че официалната истина Ви носи шестици...

Супер.  Отличници сте! И можете да съдите. От ... позицията на предрасъдъците.

Браво промити мозъци!

Колко от вас си дават сметка, че училището е форма за шлифоване на мозъчната кора на нашите деца?!?

Вай! Лъжа!

Лъжа ли?!?

Ами ...

 Да почна с дребни въпроси като: за какво пишат  шестици? Правилно. Ако изрецитираш урока. Ако си послушен. Ако господин/госпожа/другарката/другаря са доволни от теб. И кога? Когато изрецитираш нещата. Те задават истината за нещата. Ти попиваш тяхната мъдрост и ... всичко е от добре по-добре в най-добрият от всички възможни добри светове!

Учат те на челобитно преклонение. Държавата ти дала учители. Дала учебни програми. И ти- тъпанара!- следва да ги оцениш! Точно така. И няма какво да мислиш и мрънкаш! Точка. АВТОРИТЕТА казА!

А авторитета не се мае и казва:

-          Туй българите сме сбъркани. Добре че са руснаците иначе и днес щяхме да сме РОБИ на турския султан! Аман! То че няма и грам истина в това, няма, ама след като в училище е казано така... Значи е ВЯРНО!

-          Вярно като напр., че Другаря Георги Димитров научил блестящо немски на светлината на свещ. Сам. Във фашистки зандан. И... др. ГД е бил ... шеф на Западното бюро на коминтерна. Във Виена.. Десетина година преди процеса. Т.е той може и да е знаел австрийски, ама немски –хич!

-          Вярна е и деветосептемврийската революция. Дето Фашиста и организатор на ДВА фашистки преврата – К.Георгиев – се осъзнал и оглавил трети. На светлата комунистическа идея. Демек – де фашизъм, де комунизъм... Ама в те ягаши сме набутани сумати и поколения и кой да се сети...

Да продължавам? Сакън! Много и много е дълго! 12 години промиват мозъците на децата. Както беше и с нас. Тогава бе Голямата правда на маркс ленинизма. А днес? Ами и днес е така.

Та!

Днешният ден е радостен ден.

Поредната партида българчета ще бъдат подложени на промиване на мозъци.

За да могат после умните да се „възмущават”, че „българинът” бил прост, бил русофил, не знаел що е добро...

Горкият българин.

Сякаш не е минал българското школо.....................





Гласувай:
8



1. анонимен - Може да не ви се вярва,и да не ви харесва, но е така:
15.09.2011 19:06
...Още от времето на т.н. ренесанс, могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа, и води народите, от едно разочарование към друго. И както самите ционистки старейшини се изразяват: когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби.
Нечествите сили маскират своите античовешки и антидуховни цели с добре звучащи лозунги: свобода, братство, равенство, просветител-ство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!
Така, както изкуствената стръв – блесна, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните учения на слугите на нечестивите сили – масоните и комунистите. И едните, и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари. А те - господарите им - са могъща сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло и напълно се покриват с определението за дявола или нечестивата сила в религиозните учения!
А на нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!
За всичко останало “Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал: "Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде". Амин!
цитирай
2. анонимен - Коментар 1 е от мен - Григор Симов
15.09.2011 19:13
Коментирам, като регистриран в блог.бг, и не по моя вина, а по разбираеми за мен причини, вместо името ми, пред коментара излиза - "анонимен"!
цитирай
3. ivoimv - Вайводата каза
26.09.2011 21:50
Защо не излиза друго !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: idimitrov
Категория: Политика
Прочетен: 1166907
Постинги: 180
Коментари: 559
Гласове: 492
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930