Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2011 20:43 - Скапана държава! Човек и МП да не е!
Автор: idimitrov Категория: Политика   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днес разбрах Генерала, какво има предвид, че матряла му е скапан! Ми това да вапцаш ПСА и да влезеш в световния оборот, не е ли скапан матрял?!? Хич не разбират. От едната страна другарите Мечкин, Пут.ин и Ишаков – от другата матрял! И решили моля ви се да вапцат. Иванушка с джепането. Направо международен скандал! Били се забавлявали... Абе, матрял! Как ще се шегувате, кат господарите от Кремъл ще дърпат уши. Ма и не само те! Сега, ако не хванат „вандалите” – пак язък за полицията. Ако пък ги хванат – матрял скапан бол – ще съберат по десетина стотинки и пак лично Генерала ще обяснява – Аз ги хващам, те ги пускат. Ма не върви. Върви, ако си хванал онзи дето е злоупотребил със стотина милиона и да речеш, че е подкупил продажната... Ма да хванеш тези дето са втори Кристо, па и да ги пуснат ... майтап! Ми не ща да съм ни МП ни шеф на МВР!

Те! Таман да се отчетеш пред реалните господари и да се намерят зевзеци, дет викат, че полицията пази самооитвержено иванушка от прайда. Демек – да не обезчестят героя, некви озверели лесбо! То, май на пръв поглед бива, ма чак па да му се метнат на оня с джепането дет е на 30 метра щръкнал? Тъй де – нов световен рекорд по скок на височина. Пък и МП и Мин на ВР уж спортисти и да спират народният порив за световни рекорди ??? Не върви!

Кофти матрял. И не само нашенски.  Ония – империалисти, честно казано – взеха, че го разпространиха. Десетина часа преди верноподаническите медии . И още по-зле. Милиона хора се изкефиха на това. Че нямат вкус е ясно. Тъй де! Вместо да харесват сърпа и чука, харесват някаква шарения. Друг път – не нам тия с тоз прогнил арт вкус. Ама утре? Как ще обясните на децата, българските, децата цветя, пръкнали се много по-късно и разнообразили най-сетне реалността... Та как ще им обясните, че сивото бежизнено монотоние е по „по-най-„ от умно създаденото цветно многообразие на реалността.

Клинч. Това е. Хич да не си МП!

Да не говорим, че тези младите много знаят, па и много искат. Тъй де! Студенти питат какво ще ги остави в малките градове. На някакъв умен семинар за Модерна България. И някак не разбират, кат им кажете да садят картофи и гледат овце. Тъй де! Скапан матрял! Че кво кат е студент! Има си хора дет ще кажат, кой кум и кой сват, а кой на булката брат! Кво кат са студенти? Да садят компири и гледат овце! Това е модерна България. Ама не разбира матряла и това е...

Те не разбират и как корупционният гьол Белене стана ПРОЕКТА спасител, ма и това до матрял ... Та така. Скапано време и скапан матрял. Сега стотина пиари ще трябва да оправят забавленията, на – безотговорни! – матряли, дет виждали цветна, смешна, забавна и интересна реалността.

Бе знам си аз. Скапана държава. Скапан матрял. Човек и МП да не е!!!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: idimitrov
Категория: Политика
Прочетен: 1166742
Постинги: 180
Коментари: 559
Гласове: 492
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930